Vandaag kun je nog een hoogwerker huren

Vandaag kun je nog een hoogwerker huren

april 25, 2021 0 Door robekunststoftec

Hoogwerker huren voor iedereen. Het bezitten van elk stuk materieel voor elke klus is misschien wel een mooie droom, maar ook zwaar onrealistisch. Natuurlijk kun je voor huis- tuin- keukenklussen wel een mooie verzameling gereedschap aanleggen. Misschien heb je zelfs wel specialistisch materieel voor een paar klussen in huis. Maar er komt een dag dat je met je mond vol tanden staat en nieuw kopen gewoon veel te duur is. Zelfs als je een bedrijf hebt, laten we zeggen een hoveniersbedrijf, zal het te kostbaar zijn om elk denkbaar stuk gereedschap te bezitten. Je hebt gemotoriseerde snoeischaren, je hebt kettingzagen in alle soorten en maten, misschien heb je zelfs wel een speciale telescopische takkenzaag aangeschaft. Een fantastisch stuk gereedschap, maar ook hulpeloos tegen een 15 meter hoge eikenboom. Huur daarentegen een hoogwerker en je kunt ineens écht overal bij.

 

Hoogwerkers huren in alle soorten en maten

Je hebt hoogwerkers met dieselmotoren, electromotoren. Zelfrijdend of stationair. Tien meter hoog, of zelfs wel vijfentwintig. Of je nou de hovenier bent in het voorbeeld, een dakdekkersbedrijf hebt, of een particulier bent die zijn gevel zelf wil schoonmaken maar daar met geen mogelijkheid bij kan: Met een gehuurde hoogwerker wordt je klusje op grote hoogte ineens een makkie. Zelf je schoorsteen schilderen? Geen probleem. Je groenbemoste dakpannen een keer goed afspuiten? Zo gedaan als je er met een hoogwerker bij kunt. 

 

Niet alleen hoogwerkers

Het zou toch wel heel ironisch zijn als je door het gemakkelijk en goedkoop huren van een hoogwerker ineens overal bijkunt, maar omdat je nog een stuk gereedschap mist alsnog een bedrijf moet laten komen om een simpele klus te doen. Neem de hogedrukspuit en het groene dak. Leuk dat je nu een hoogwerker tot je beschikking hebt, maar als de slang van je hogedrukspuit niet meer omhoog kan omdat hij te kort is, heb je er weinig aan. Of het nou de slang of de spuit is, je huurt het passende gereedschap gewoon met de hoogwerker mee!